ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» спростовує інформацію, наведену у статті «Как обворовать оборонку — рецепт Жеваго», «Вести Украина» від 16.07.2018 року

Зміст зазначеної статті та її наповнення, нажаль,  не витримують жодної логіки, і ,навіть, не дозволяє її розумно та вичерпно прокоментувати.  Необґрунтовані звинувачення явно не заслуговують та не витримують жодної журналістської етики та професіоналізму.

Залишається фактом, що в Україні за останні роки було ліквідовано більше 80 банків, від чого постраждали мільйони наших співгромадян, тисячі підприємств та інституцій.

Хочемо ще раз завірити, що ДП ДГЗІФ «Укрінмаш»  працює лише в інтересах держави Україна, в своїй діяльності керується принципами чинного законодавства та бізнес-етики, використовує цивілізовані підходи з мінімізації ризиків та максимізації прибутків.

ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» звертається до всіх мас медіа, журналістів, інституцій та інших зацікавлених сторін НЕ публікувати недостовірну брехливу інформацію та не розповсюджувати її, оскільки цим лише шкодить репутації ДЕРЖАВНОЇ фірми та країни.